REIZEN
Sumatra - Indonesië

In 1996 zijn Natascha en ik voor het eerst samen op reis geweest. Vier weken rondtrekken door/over Sumatra. Het was Natascha haar eerste echte reis-ervaring. Dan is midden in de nacht landen op het vliegveld van Medan en vervolgens per becak (fiets-taxi) richting centrum op zoek naar een hotel een spannende sprong in het diepe.

Om te kijken of we het samen wel uit zouden houden zijn we eerst een weekje 'op proef' naar Samos geweest. Dat ging dusdanig goed dat we de reis naar Sumatra wel aandurfden. De besmetting met het reis-virus was een feit.

Hieronder de afgelegde route. Foto's en verslag van deze reis zijn niet digitaal beschikbaar. Wie weet gaan we dat nog eens digitaliseren.

Afgelegde route

Op onderstaande kaart zie je de route die we tijdens deze reis hebben afgelegd. De bestemmingen zijn chronologisch genummerd. Als je je muis over een bestemming beweegt verschijnt de bijbehorende plaatsnaam.

Reisverslag & foto's

Van deze reis is geen digitaal reisverslag beschikbaar. Fotocamera's bevatten destijds nog rolletjes die je moest laten ontwikkelen. Wie weet gaat het nog eens zo hard regenen op zondagmiddag dat we de boel gaan overtypen en inscannen.